Drama Titian Cinta (2017) TV3 - Kepala Bergetar

Info Drama Terkini, Info Rancangan TV Terkini, Tonton Drama Setiap Hari, Update Drama Melayu Terbaharu

Monday, 30 October 2017

Drama Titian Cinta (2017) TV3

Drama Titian Cinta (2017) TV3

Tajuk : Titian Cinta
Mula Tayangan : 12 September 2017
Masa : Setiap Isnin-Khamis, 7.00 malam
Siaran : Slot Akasia TV3
Terbitan : Zamriez Golden Pictures
Jumlah Episod: 28

Pelakon : Zul Ariffin, Farah Nabilah, Daler Yusuf, Tisha Shamsir, Dian P. Ramlee, Marisa Yasmin, Kuza, Rahim Jailani, Adam Shadan, Syuhaida Abraz (Dottie), Feiyna Taj, Arash Mohd

SINOPSIS TITIAN CINTA 
Kisah cinta antara Umayr Harris dan Rahadatul Aisy. Aisy pulang ke tanah air setelah 4 tahun merantau di bumi London dengan nekad mahu menuntut janji yang pernah dilafazkan oleh sang suami. Kepulangan Aisy memang dinantikan Harris yang menyesal dengan tindakan lalu kerana termakan hasutan Sofia. Perginya Aisy ke kota London adalah kerana dihalau bagai kucing kurap oleh suaminya sendiri ekoran fitnah yang dilakukan oleh Sofia.

Harris ingin menebus khilafnya. Kerana cemburu, dia sanggup menghina isteri sendiri. Kerana gagal mengawal baran, dia tegar menyakiti tubuh isteri dengan tangan sendiri. Kini, dia mahu menebus semuanya.

Pelbagai cara dilakukan oleh Harris untuk memikat semula hati Aisy. Penerimaan Harris terhadap kekurangan dirinya buatkan Aisy akur pada jodoh dan ketentuan Ilahi.

Saat bahagia menjelma, mendung datang lagi. Pelbagai dugaan menimpa mereka. Aisy tidak dapat mengandung. Kehadiran semula Sofia menempel cinta Harris. Campur tangan ibu mertua Aisy memburukkan keadaan. Kemunculan Rayyan, lelaki tampan bermata hazel membuatkan Harris dihambat rasa cemburu yang tak bertepi.

6 comments:

  1. Hai Admin. Boleh tak kalau tambah lagi file sharing sites/hosts? Macam openload ke clicknupload ke. Uptobox leceh sbb ad download speed limit and limitation 1 download per 1 hour and half. Or as an uploader myself, pling easy blh opt utk upload kat kbagi or blh gna http://www.multiup.eu/ . Anyways, million of thanks for the uploads.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Kenapa tak boleh? Saya boleh je download ep 9 ni.

      Delete
  3. Admin knpe episod 15 tkde..terus langkau episod 16..

    ReplyDelete
  4. admin? saya bukan tak puas hati ke apa tapi kenapa ep16-18 dah tak se-HD dulu eh? and kenapa ada logo sekarang?

    ReplyDelete
  5. admin...kenapa episode 27 tk blh download and still ada iklan kalo nk tgk online? sorry byk tnya :)

    ReplyDelete

Drama

Telefilem

Program TV